Cleaning

Combateți microorganismele cu o curățare adecvată

Când vine vorba de igienă, nu lăsăm nimic la întâmplare:

Produsele noastre pentru curățare și îngrijire

Pentru suprafețe curate din punct de vedere igienic.

Curățarea adecvată pentru suprafețe curate din punct de vedere igienic

Fie în casă, în mașină, în transportul în comun sau în fabrici industriale: microorganismele și agenții patogeni pândesc peste tot - nu numai pe suprafețele vizibile, ci și în locuri ascunse și în aerul pe care îl respiram in fiecare zi.


Răspândirea agentului patogen prin infecție aerogenă, de contact sau de lubrifiere

În așa-numita infecție aerogenă, agenții patogeni sunt răspândiți mai departe prin mici picături plutitoare (aerosoli) care apar la tuse sau strănut, precum și prin contact sau infecție prin aer sau printr-un lanț de atingeri.

Cu produsele de curățare potrivite, însă, aceste microorganisme nu au nicio șansă: Prin urmare, asigurați-vă suprafețe curate igienic pentru a vă proteja în mod eficient sănătatea.


Diferite procese de curățare

Aici sunt utilizate două procese diferite: curățare și dezinfecție - TUNAP oferă produse pentru ambele zone. Dar care este diferența dintre cele două metode?

Curățare și dezinfecție: care este diferența?

Dezinfectare

Dezinfectia descrie procesul chimic si fizic de inactivare a microorganismelor pentru a evita infectia sau transmiterea agentilor patogeni. Acest lucru poate reduce germenii cu peste 99,999 %. După dezinfecție, maximum zece dintr-un milion de germeni pot supraviețui.


Curatenie

Curățarea se referă la îndepărtarea mecanică a murdăriei și a microorganismelor, inclusiv a reziduurilor de agenți de curățare și dezinfectanți. Scopul este de a preveni multiplicarea microorganismelor. Reducerea germenilor în timpul curățării poate fi între 10 și 90 % - în funcție de cât de eficientă este curățarea.

În multe cazuri, curățarea igienică este suficientă, deoarece suficienți microbii pot fi îndepărtați dacă este efectuată cu atenție.

Produse de curățare și îngrijire pentru diferite zone de aplicare

Stainless steel care

Îngrijirea oțelului inoxidabil

Spray de întreținere pentru suprafețe din oțel inoxidabil în gospodărie, industria alimentară și a băuturilor. Curata, protejeaza si ingrijeste in acelasi timp.

Plastic cleaner

Detergent pentru plastic

Produs combinat 2 în 1 pentru aplicarea de curățare și îngrijire a tuturor suprafețelor netede. Cu ceară de albine naturală - efectul special de îngrijire asigură o strălucire de lungă durată.

Bathroom & toilet power foam

Detergent pentru baie și toaletă

Spumă de curățare împotriva calcarului, murdăriei și reziduurilor de săpun. Noua formula puternica de spuma/gel care adera si la suprafetele verticale.

Glass and interior cleaner

Curatator de sticla si interior

Detergent de interior pentru suprafete din plastic, sticla si textile. Curățare fără urme cu agenți tensioactivi speciali.

Cockpit spray

Spray pentru cabină

Spray pentru cabină fără silicon, cu efect antistatic pentru îngrijirea cockpitului și a centurilor din interiorul vehiculului.

Vehicle interior & climate spray

Spray pentru interior și aer condiționat

Elimină mirosurile neplăcute din interiorul vehiculului. Golire independentă, rapidă și durabilă cu o formulă de absorbție a mirosurilor.